آموزش طرز پخت کیک ساده و بسیـار خوشمزه … دستور پخت این کیک بسیـار ساده هست و همـه افراد بـه راحتی حتی بدون نیـاز بـه همزن و در مدت زمانی کوتاه مـی توانند این کیک خوشمزه را درست کنند….

مواد لازم:

آرد سفید ½ 2 پیمانـه
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع ¾ پیمانـه
ماست ¾ پیمانـه
شکر 1 پیمانـه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری

 

(هر پیمانـه معادل یک لیوان معمولی است)

طرز تهیـه :

1- شکر را درون ظرف گودی ریخته و وانیل را مـی افزاییم و مخلوط مـی کنیم. کیک فرزانه (مـی توان بـه جای وانیل از رنده پوست یک لیمو ترش یـا رنده نصف پوست یک پرتقال استفاده کرد کـه طعم فوق العاده ای بـه کیک مـی دهد)

 

2- تخم مرغ ها را یکی یکی مـی افزاییم، کیک فرزانه و هر یک آنقدر هم مـیزنیم( با چنگال یـا همزن) که تا روی آن حباب ایجاد شود و سپس تخم مرغ بعدی را مـی افزاییم.

 

3- روغن و ماست را مـی افزاییم و در حدی کـه مواد یکنواخت شود هم مـیزنیم.

 

4- آرد را سه بار الک مـی کنیم و بیکینگ پودر و جوش شیرین را بـه آن مـی افزاییم و مخلوط مـی کنیم.

 

5- آرد را (که با و بیکینگ پودر و جوش شیرین مخلوط شده) کم کم بـه بقیـه مواد مـی افزاییم و فقط درون حدی کـه مخلوط شود هم مـیزنیم.

 

6- مواد را درون قالب ریخته و در فر 180 درجه سانتیگراد یـا 350 درجه فارنـهایت قرار مـی دهیم. کیک فرزانه مدت پخت بستگی بـه فر دارد. ولی بـه طور متوسط بین 30 که تا 45 دقیقه زمان به منظور پخت لازم است.

 

♠ حتما فر را از 15 که تا 30 دقیقه قبل روشن کنید که تا گرم شود.

♠ با یک خلال دندان یـا چنگال درون کیک فرو مـی کنیم، اگر ذرات کیک بـه آن نچسبید کیک آماده است.

♠ اگر مـی خواهید روی کیک طلایی شود 2-3 دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.

>>> مـیتوانید بـه خمـیر این کیک پودر کاکائو یـا نسکافه، کشمش، گردو و … بیفزایید.

پودر کاکائو را الک کرده و با آردی کـه داشتیم مخلوط مـی کنیم و مـی افزاییم.

پودر نسکافه را (به مـیزان دلخواه) همزمان با ماست بیفزایید.

حدود نصف لیوان کشمش را با 1 قاشق غذاخوری سرصاف از آردی کـه داریم مخلوط مـی کنیم که تا کشمش ها بـه آرد آغشته شوند و در آخرین مرحله قبل از اینکه خمـیر را درون قالب بریزیم مـی افزاییم و فقط درون حد مخلوط شدن بـه آرامـی هم مـی زنیم.

بهتر هست گردو را بعد از اینکه خمـیر درون قالب ریخته شد روی خمـیر بریزیم. همچنین مـی توانیم آنرا با خمـیر مخلوط کنیم.

آموزش انواع کیک و شیرینی درون تالاب

منبع : کیک فرزانه تکناز

کیک های مجلل و بسیـار زیبای عروسی

طرز تهیـه کیک لیمویی

طرز تهیـه چیز کیک توت فرنگی
طرز تهیـه کیک ریواس
طرز تهیـه کاپ‌ کیک موز




[آموزش طرز پخت کیک ساده و بسیـار خوشمزه کیک فرزانه]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 19 Jul 2018 19:16:00 +0000