طرز تهیـه انواع شیرینی خشک
کاربها: هر شیرینی 12 گرم
هر وعده: 24 شیرینی
کاربها درون هر وعده: 12
مواد مغذی درون هر وعده
* هر وعده : 24 شیرینی
* کالری : 67
*مجموع چربیها : 1 گرم
* چربی اشباع : 0 گرم
* کلسترول : 0 مـیلی گرم
* سدیم : 36 مـیلی گرم
* کربو هیدرات : 12 گرم
* فیبر : 0 گرم
* پروتئین : 1 گرم
* سایر کربو هیدراتها : 1 de
مواد جایگزین به منظور افراد دیـابتی :
6 قاشق غذاخوری مارگارین کم چرب
½ فنجان شکر قهوه ای
1 قاشق چایخوری دارچین
¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق غذاخوری شربت غلات کمرنگ
1 قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق چایخوری چاشنی کره ای
¼ قاشق چایخوری چاشنی شیرین(نیشکر)
1 فنجان آرد سفید
¾ فنجان جو پوست کنده
¼ فنجان کشمش
طرز تهیـه :
1- فر را از قبل با درجۀ 375 درجه فارنـهایت گرم کنید. انواع شیرین خشک دو ورق کاغذ روغنی را کمـی چرب کنید و کنار بگذارید. انواع شیرین خشک درون یک کاسۀ متوسط مارگارین، انواع شیرین خشک شکر قهوهای، دارچین و جوش شیرین را مخلوط کنید و با همزن برقی باسرعت متوسط خوب هم بزنید. بعد شربت غلات، وانیل، چاشنی کرهای و چاشنی شیرین کننده را بـه آنـها اضافه کنید.
2- از یک قاشق چوبی استفاده کنید و آرد را با مارگارین مخلوط کنید. سپس جو و کشمش را نیز بـه آن اضافه کنید. حال خمـیر آماده را بـه کمک یک قاشق گرد روی کاغذ چربی کـه از قبل آماده کردهاید پهن کنید. توجه داشته باشید کـه قطر خمـیر حتما حدود 5 سانتی متر باشد.
3- سینی خمـیر را درون فر بگذارید و حدود 8 که تا 10 دقیقۀ دیگر یـا که تا وقتی کـه روی شیرینی طلایی رنگ شود صبر کنید. حال سینی را روی طبقۀ سیمـی فر بگذارید که تا خنک شود. این خمـیر حدود 24 شیرینی بـه شما خواهد داد.
نکته : ما جایگزین شکر را به منظور این شیرینی توصیـه نمـیکنیم.
[آموزش انواع شیرینی خشک - talab.org انواع شیرین خشک]
نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 19 Jul 2018 21:03:00 +0000